followus_facebook

followus_linkedin

followus_2
top_programmas
left_header
tekst_top_laat-jij-jezelf-zien

Teamcoaching

  • Vraag jij je af hoe je de prestaties van je team kan verbeteren?
  • Wil jij de samenwerking binnen je team intensiveren? 
  • Heb je behoefte aan open communicatie binnen je team? 
  • Ben jij op zoek naar een manier om je team verder te ontwikkelen?
  • Stuur jij een goed functionerend team aan en vraag je je af hoe je de stap naar high performance realiseert?

 

Zijn deze vragen van toepassing op een team binnen jouw organisatie? Dan is het programma voor Teamcoaching van BEsuccesvol voor jou interessant. Dit programma is speciaal ontwikkeld voor teams binnen bedrijven/organisaties die willen groeien op het gebied van samenwerking en communicatie. Het programma wordt op maat samengesteld voor een groep medewerkers en leidinggevenden binnen hetzelfde team en/of bedrijfsonderdeel. Dit betekent dat we in het programma rekening houden met bedrijfsspecifieke situaties en wensen.

 

Na afloop van het programma heb je ontdekt wat de specifieke talenten binnen jouw team zijn, wat de kwaliteiten van je team zijn en waar de valkuilen van je team liggen. Ieder teamlid weet op welke manier hij/zij meerwaarde kan leveren in het werk en het team. De hechtheid binnen het team groeit en er ontstaat een solide basis voor open communicatie. Uiteindelijk geeft het werk ieder teamlid meer energie en voldoening. Jouw team BEleeft een hogere mate van werkplezier. Dit levert een hogere mate van productiviteit op en een verrassend effect op de teamresultaten.

 

Voor een relatief geringe investering geef jij jouw team een onvergetelijke BElevenis kado. Omdat de programma's voor Teamcoaching van BEsuccesvol op maat worden ontwikkeld is de prijs van dit traject op aanvraag.