followus_facebook

followus_linkedin

followus_2
top_programmas
left_header
tekst_top_laat-jij-jezelf-zien

KlantBEleving

Met effectieve communicatie maak je van jouw klant een fan. BEsuccesvol laat medewerkers ervaren hoe je duurzaam effectief communiceert met de klanten van jouw bedrijf. Wij bieden jouw medewerkers verschillende communicatieinstrumenten, passend bij het talent van de medewerker en de indentiteit/imago van jouw bedrijf.

 

Na afloop van het traject voor KlantBEleving weten jouw medewerkers hoe ze de BEleving van jouw klanten binnen jouw bedrijf kunnen vergroten. De medewerkers zijn in staat om middels communicatie jouw klanten duurzaam aan je bedrijf te binden. Jouw klanten zijn een fan van jouw bedrijf en promoten jouw bedrijf binnen het eigen netwerk. Je medewerkers communiceren met jouw klanten vanuit persoonlijke kracht en ervaren een grotere mate van werkplezier. Dit programma levert je een hogere mate van klantenbinding op, het behoud van getalenteerde medewerkers èn verbeterde resultaten.

 

Omdat de programma's voor KlantBEleving van BEsuccesvol op maat worden ontwikkeld is de prijs van dit traject op aanvraag.