followus_facebook

followus_linkedin

followus_2
oog_header
left_header
slogans_boven44 (2)

Onze BEAT to BE succesvol!

Wij, Brenda van der Hurk en Eveline Zuketto, hebben een enorme passie voor het begeleiden van individuen en teams in hun ontwikkeling. Wij hebben meer dan tien jaar ervaring op het gebied van training, coaching en teambuilding in verschillende bedrijfstakken. Onze liefde voor muziek en drummen hebben wij succesvol gecombineerd met ons vak en zijn hiermee de enige drummende trainers van Nederland! BEsuccesvol biedt een aantal ontwikkelprogramma's aan: De BEprogramma’s. De missie van BEsuccesvol is van (samen) werken een BElevenis te maken. Vindt jouw BEAT tot BE succesvol!

BEsuccesvol is uniek in haar aanpak:

Lees meer

Uitgangspunten to BE succesvol:

 

 • Begin met het einde voor ogen, waar wil je naar toe?
   
 • Als je blijft doen wat je altijd al hebt gedaan, blijf je krijgen wat je altijd hebt gekregen. 
   
 • Met contact kan alles, zonder contact kan niets.
   
 • Iedere verandering begint aan het einde van je comfortzone.

 

 • Fout bestaat niet, alles is feedback leren en groei.

 

Lees meer

Eveline Zuketto (1975)

Als een enthousiaste nieuwsgierige toerist loop ik door mijn eigen leven, waarbij ik graag nieuwe dingen wil ontdekken, uitdagingen aan wil gaan en geniet van het avontuur!

 

Ik ben moeder van twee zonen van 13 en 11 jaar. In 2001 ben ik begonnen als maatschappelijk werker in de crisishulpverlening waar ik mensen met uiteenlopende ernstige problematieken gecoacht heb. Door deze ervaring heb ik veel kennis opgedaan vooral op het gebied van denk- en gedragspatronen, motivatie en socialisatieprocessen. Na een studie bedrijfsmaatschappelijk werk en mijn loopbaan als competentie manager heb ik mijn passie verder vorm gegeven door 4 jaar als trainer en coach bij een gerenommeerd trainingsbureau te gaan werken. Mijn werk was gericht op veranderingstrajecten binnen diverse organisaties, o.a. banken, zorgverzekeraars en verzekeringsmaatschappijen, op groeps- en individueel niveau.

 

Maar, ik had ook nog een droom. Ik wilde een eigen bedrijf waarbinnen ik mijn denkbeelden kon realiseren. Dit werd mogelijk toen ik Brenda ontmoette met dezelfde droom en dezelfde ideeën. Samen hebben we een uniek concept ontwikkeld: BEsuccesvol.

 

Ik ben een zeer bevlogen en toegewijde trainer en coach. Het is mijn missie anderen in beweging te brengen, door hen te laten ontdekken wat ze eigenlijk willen en waartoe ze in staat zijn. En dat is altijd meer dan ze denken. Ik neem mensen mee naar hun ongekende mogelijkheden. Lef, vertrouwen, motivatie en verbinding staan hierbij centraal. Het is mijn passie de ander boven zichzelf te laten uitstijgen.
Je moet durven veranderen om jezelf weer te kunnen zijn!

 

Mijn coachings- en begeleidingstraject is geslaagd als de persoon weer weet wat hij wil, weet wat hij kan en daarin gelooft. Het vervolgens vertaalt in het zetten van concrete stappen waarbij hij zijn hart volgt en het leven weer omarmt.

 

Als ik val, sta ik op. Als ik sta, val ik op!

Brenda van der Hurk (1973)

Ik woon samen met mijn gezin in Rijswijk vlakbij de Haagse kust. Ik ben economisch/juridisch opgeleid en heb een groot deel van mijn loopbaan gewerkt bij een van Nederlands grootste banken. Ik werkte onder andere in een commerciële, een leidinggevende en een staffunctie en tijdens een grote reorganisatie in een aantal projectfuncties.

 

Gedurende mijn loopbaan bij de bank maakte ik van effectief klantcontact en communicatie mijn specialiteit. Ook ontdekte ik mijn grote passie, het begeleiden en inspireren van anderen in de persoonlijke ontwikkeling en communicatie.

 

Ik nam tijdens een reorganisatie afscheid van mijn werkgever om mijn passie verder te volgen. Ik startte in 2010 als freelance communicatietrainer. In de rol van trainer komen mijn communicatieve kwaliteiten goed van pas en het stellen van de juiste vraag op het juiste moment is mijn kracht. Tijdens een opleiding NLP ontmoette ik Eveline. Dit was vriendschap op het eerste gezicht! Als vakgenoten hadden we al snel een gezamenlijk droom. We wilden onze specifieke visie op trainen in de praktijk toepassen. Ook ontdekten we onze gemeenschappelijke interesse voor muziek en drummen in het bijzonder. We besloten drumles te nemen en herkenden een duidelijke parallel in samen muziek maken en samenwerken/communiceren. Zo ontstond ons succesvolle concept De BEAT. Daarna ontwikkelde BEsuccesvol zich snel tot een bedrijf met een duidelijke visie en een eigen identiteit.

 

BEsuccesvol is voor mij een droom die uitkomt. Ik weet wie ik ben en hoe ik toegevoegde waarde lever aan mijn leven en aan de maatschappij. En wat is het mooi om jezelf te zijn, er zijn al zoveel anderen!